Az Easy Rider győri autósiskolát a Széchenyi-tér mellett keresd a Lloyd-tól pár méterre a Liszt Ferenc u. elején.
Cím: 9021 Győr, Liszt Ferenc u. 11.
Tel.: 20/4333-109, 30/9015-883, 20/542-1518
E-mail: info@easyridersuli.hu

Hírek

Gyakorló vezetés jogsival rendelkezőknek
Online KRESZ elmélet , KRESZ-TESZT
Mutatószámok
Dokumentumok
Partnereink
 

Naptár

Jelenleg nincs megjeleníthető naptárbejegyzés.


Autósiskola Győr

  

KÖSZÖNTÜNK A"NEW EASY RIDER" AUTÓSISKOLA KFT HONLAPJÁN!

  

Egy fiatalos,lendületes autósiskola tapasztalt, rutinos oktatókkal.

 
Az autósiskola 2006 júniusában kezdte meg járművezető képző tevékenységét.A 2008-as év első felében kis változáson mentünk át, ugyanis az iskola Kft formájában működik tovább.
A rutinos, sok éves tapasztalattal rendelkező oktató gárda magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával hálálja meg azok bizalmát, akik iskolánknál kívánják vezetői engedélyüket  megszerezni.
Igyekszünk minden esetben teljeskörű, korrekt és pontos tájékoztatást adni a tanfolyamok felől érdeklődőknek. Célkitűzésünk, hogy mindig, maradéktalanul megfeleljünk tanulóink elvárásainak. Ennek érdekében az elméleti képzés során számítógépről kivetített, a mai kor elvárásainak maximálisan megfelelő, korszerű oktatóprogramot alkalmazunk. Az említett program a látványos prezentációk és kisfilmek mellett animációs teszteket is tartalmaz. Tankönyveket és tesztkönyveket  biztosítunk tanulóink részére. A tantermi foglalkozások mellett, iskolánkban online elméleti képzés, valamint online KRESZ -TESZT vizsgafelkészítő is elérhető.

A gyakorlati oktatás fiatal személygépkocsikkal, valamint a különböző kategóriáknak megfelelő motorkerékpárokkal és segédmotoros kerékpárokkal történik. Járműveink és gyakorlati oktatóink közül ki-ki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb típust ill. az oktató személyét. Gyakorlati képzés során mindenkivel személyre szabottan foglalkozunk, mely garantálja a könnyű,stresszmentes felkészülést.

Elsősegélynyújtó tanfolyamot is helyben szervezünk.

Iskolánkban minden adott annak érdekében, hogy szakoktatóink a mai zsúfolt közlekedésbe beilleszkedni tudó járművezetőket képezzenek.
Munkánkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság folyamatosan ellenőrzi és szakfelügyeli.

Eredményes felkészülést, sikeres vizsgákat és sok-sok balasetmentes km-t kívánunk mindenkinek!!!

Vár Téged és Barátaidat

a "New Easy Rider" Autósiskola Kft csapataNyilvántartási szám: 00744-2008

Easy Rider
Autósiskola Győr
Győr, Liszt Ferenc u. 11.
Kezdőlap      Kategóriák      Tanfolyamok      Árak      Beiskolázási feltételek      Galéria      Hasznos      Kapcsolat